L’alumnat de l’Escola Infantil Municipal 613 de Burjassot desenvolupa el seu projecte mediambiental de recollida de taps

30 desembre 2021|Burjassot

Educar des de xicotets perquè prenguen hàbits de respecte cap al medi ambient. Aquest és un dels objectius fonamentals que, des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, es desenvolupa en el municipi a través de les accions dels diferents centres escolars.

En aquesta ocasió, ha sigut l’alumnat de l’Escola Infantil Municipal 613 (Llumenetes I) la que ha desenvolupat una activitat de respecte amb el medi ambient. El projecte educatiu de l’Escola “fa molt recalcament en l’educació en valors i l’educació mediambiental”, segons han assenyalat fonts del centre i, per això, “cada aula té programat un projecte mediambiental per trimestre. Durant el primer, els alumnes de 1-2 anys, han incorporat el repte de la recollida de taps al seu projecte d’aula”.

Xiquets i xiquetes han aprés a reciclar i cuidar el medi ambient d’una manera divertida, recollint taps que s’han depositat en el cor que, des de fa mesos, està situat a la porta de l’Ajuntament de Burjassot per a la creació de bancs que ja es poden veure en diferents parcs i centres escolars del municipi.