L’alumnat de l’IES Federica Montseny viatja a Alemanya en una nova mobilitat del projecte Erasmus+

11 maig 2023|Burjassot

IES Federica Montseny Alemania

L’alumnat de 1er de Batxillerat de l’IES Federica Montseny de Burjassot ha participat, aquest curs, en una mobilitat amb Alemanya dins del Projecte Erasmus+ Escolar 2021-1-ES01-KA121-SCH-000007918.

L’alumnat burjassoter va visitar Alemanya el mes de desembre passat i, al març d’enguany, van rebre als seus homòlegs alemanys per a fer d’amfitrions tant en les seues classes i visites a Burjassot, com a la ciutat de València.

Tots i totes van compartir experiències educatives, assistint a classes en els seus respectius centres i coneixent el sistema educatiu de tots dos països. A més, van afermar la seua competència lingüística i van ampliar els seus coneixements treballant comunament en projectes, el nexe d’unió dels quals va ser crear consciència en l’alumnat.

Van canviar impressions en projectes com ara la nutrició i el consum, descobrint la dieta mediterrània, plats tradicionals alemanys i la interpretació del sistema nutri score; el medi ambient, visitant paratges autòctons; les tradicions populars, com el procés d’elaboració d’una falla, o l’esport i els seus beneficis en la salut, amb un curs de vela en el port de València, rutes amb bici o rem, juntament amb l’ús de mitjans de transports sostenibles.

A més, van compartir experiències culturals visitant llocs d’interés i descobrint les seues respectives herències culturals i històriques.