L’alumnat-treballador de l’Escola d’Ocupació “Et Formem 613 Vivendes II” ha realitzat treballs de millora en el reg del BAP 613 Vivendes

4 octubre 2018|Burjassot

Et formem 613 Viviendas
Et formem 613 Vivendes
Et Formem 613 Vivendes
Et formem 613 Vivendes

L’alumnat-treballador de l’Escola d’Ocupació “Et Formem 613 Vivendes II” de Burjassot, un programa mixt d’ocupació i formació destinat a la formació de persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius especialment vulnerables, està realitzant la millora i implantació d’un sistema de reg per degoteig que faça més eficaç i eficient la seua distribució.

Així mateix, en les pròximes setmanes es duran a terme també tasques de plantació d’arbres i arbustos que dotaran a les veïnes i els veïns de les 613 Vivendes d’una millora del nivell de confortabilitat de l’entorn del barri.

L’Escola d’Ocupació Et Formem 613 Vivendes II està promoguda per l’Ajuntament de Burjassot i cofinançada pel SERVEF de la Generalitat Valenciana i el Fondo Social Europeu. L’objecte d’actuació de l’Escola d’Ocupació “Et Formem 613 Vivendes II” consisteix en la “Regeneració Integral Urbana del Barri de les 613 Vivendes de Burjassot”.