L’àrea d’Igualtat i Feminisme reprén les seues activitats presencials

19 maig 2021|Burjassot

Foro Participación

Amb totes les mesures sanitàries establides, amb l’ús obligatòria de mascareta, aforament limitat i amb distància de seguretat, l’àrea d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per l’alcalde del municipi, Rafa García, a través d’Espai Dona, ha représ, aquest mes de maig, les activitats presencials.

La primera activitat ha sigut la celebració del Fòrum de participació per la Igualtat de Gènere, el qual s’ha celebrat a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura, tal com pot veure’s en la imatge que acompanya aquesta informació. En la celebració del Fòrum, s’ha comptat amb l’assistència de les regidores de l’àrea de Benestar Social i Majors, Yolanda Andrés i Mª Ángeles Navarro, respectivament, i amb les components del Fòrum.

En aquesta sessió, s’ha abordat la situació de les associacions participants, les accions previstes per als pròxims mesos per part d’Espai Dona; s’ha donat informació sobre la iniciativa de bancs solidaris, amb frases sobre inclusió i igualtat i sobre les ajudes i subvencions gestionades. Finalment, es va obrir el torn de precs i preguntes.

Dins d’aquestes activitats, s’ha informat que dimecres que ve 26 de maig, tindrà lloc, a les 19.00 hores, la Clownferència “Mujer, vida y risa”. L’activitat compta amb aforament limitat per la qual cosa és necessària la reserva de plaça aportant el nom, cognoms i nombre de persones assistents per correu electrònic a accionsocial@burjassot.es o telefonant al 96 390 67 18. Pròximament, s’informarà del lloc de celebració.

També s’ha avançat que el dijous 3 de juny tindrà lloc la jornada “Salut de les dones en temps de pandèmia”, per a la qual també serà necessari inscriure’s; s’ha informat de la realització d’una agenda escolar per al curs 2021/2022 que serà destinada als centres de secundària del municipi i dels treballs que s’estan realitzant per a portar a Burjassot una exposició juvenil sobre violències sexuals.