L’àrea de Promoció Econòmica celebra la jornada “Creació, desenvolupament i promoció del model cooperatiu”

3 juny 2019|Burjassot

Des de 05/06/2019 fins a 05/06/2019

Actividad promoción económica 5-06-2019

L’àrea de promoció econòmica de CEMEF S.L.U, empresa pública de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida pel regidor Roc Senent, en el marc de desenvolupament del projecte de promoció del cooperativisme, ha organitzat una jornada informativa i formativa, que tindrà lloc dimecres que ve 5 de juny, en la seu de CEMEF (C/Verge Dels Desemparats, 26, Burjassot).

La jornada, que porta per títol “Creació, desenvolupament i promoció del model cooperatiu”, està especialment dirigida a professionals del sector en matèria de creació i gestió d’empreses. Al llarg de la jornada, que tindrà lloc de 9h a 12h, el programa abordarà diferents temes com, per exemple, els avantatges del model cooperatiu a la Comunitat Valenciana; el procés, els passos i els tràmits per a crear una cooperativa; el programa d’ajudes de 2019 per a l’economia social i les cooperatives i, finalment, exemples d’experiències empresarials i laborals d’emprenedoria cooperativa.

Per a establir contacte amb CEMEF i procedir a la inscripció a la jornada formativa, les persones interessades poden trucar al telèfon 96 316 02 50 o enviar un correu electrònic a empreses3@cemef.com.