L’Atlantis Sincro de Burjassot aconsegueix grans resultats esportius en el III Campionat Autonòmic de figures i combinats

28 febrer 2020|Burjassot

Atlantis Sincro

El passat cap de setmana, les nadadores del Club Atlantis Sincro de Burjassot participaven en una de les competicions més importants a nivell autonòmic, el Campionat Autonòmic de figures i combinats per categories. Una competició en la qual els resultats no han pogut ser millors per a les components del club.

Així, en la categoria sènior, Paula González s’alçava amb el primer lloc mentre que, en categoria júnior, el Club va aconseguir dues medalles de plata en equip i combinat; una més en duo, el compost per Lucía Sánchez i Paula Alcaide; un tercer lloc en individual, amb medalla de bronze per a Lluna Llora i un quart lloc per a Ainara Mota.

En el cas de la categoria infantil, les nadadores van aconseguir bones qualificacions en la prova de figures i un merescut sisé lloc en la classificació de combinats.

Finalment, les xiquetes de categoria aleví van aconseguir superar amb gran diferència les puntuacions de competicions passades, destacant l’actuació de Kristina Bukhtoyarova ja que va aconseguir un quart lloc en la classificació general.

Des del club “donem l’enhorabona a totes les nadadores i entrenadores i les gràcies als pares de les xiquetes que ho fan possible”. La gran faena que s’està realitzant des del club “s’està veient recompensada” tal com han assenyalat, remarcant també que “hem de continuar treballant i esforçant-nos per anar aconseguint a poc a poc tots els nostres objectius”.