L’Auditori de la Casa de Cultura acull el XVII Festival de Folklore Valencià, XI Memorial Enric Martí

25 setembre 2018|Burjassot

Des de 29/09/2018 fins a 29/09/2018

Festival Folclore El Piló

La tradició, la dansa, la música valenciana i el saber fer de diferents grups de danses, rondalla i tabal i dolçaina de diferents punts del territori valencià es donaran cita dissabte que ve 29 de setembre, a partir de les 22 hores, a l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot. Ho faran de la mà de l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló” que ha programat per a aqueix dia si XVII Festival de Folklore Valencià, XI Memorial Enric Martí.

El programa d’enguany compta amb les actuacions de dues formacions convidades: el Grup de Danses de Quart de Poblet i la Colla de dolçainers i tabaleters “*Dosidosfolk”. Per descomptat, el Festival no es pot entendre sense l’actuació dels amfitrions. Així, per part de El Piló actuarà la colla de dolçaines, la rondalla i el Grup de Danses “El Piló” que enguany està celebrant el seu 35 aniversari. En finalitzar el festival, tots els assistents podran participar ballant una jota oberta a la ciutadania i, després d’aquesta, degustar orxata i fartons, gentilesa de l’entitat burjassotera.

Les activitats de “El Piló” no pararan durant aquests mesos ja que el mes de novembre realitzarà un acte, en el Tívoli, per a commemorar el 35 aniversari del seu Grup de Danses i, fa a penes uns dies, va celebrar un sopar de germanor amb els antics alumnes del grup i amb aquelles persones que van formar part d’aquest.