L’Ajuntament de Burjassot acull la celebració del Dia dels Àngels Custodis

3 octubre 2019|Burjassot

Policía Nacional

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha sigut testimoni d’excepció de la celebració del Dia dels Àngels Custodis, dia de la Policia Nacional que han celebrat els components de la Comissaria de Burjassot-Godella. Un acte en el qual s’ha reconegut el gran treball de diferents dels seus membres i la col·laboració de diferents càrrecs i ciutadans envers el Cos.

Així, han rebut les creus al Mèrit Policial amb distintiu blanc, de mans de l’alcalde de Burjassot, Rafa García i del cap de la Comissaria de Burjassot-Godella, Alfredo Talavera Zuil, la policia Jezabel Rodríguez Folgado i el subsinspector de Policia Rafael Gómez López, respectivament.

D’altra banda, i segons el que s’estableix en l’Orde INT/1409/2011, de 10 de maig, per la qual es crea la Condecoració a la Dedicació al Servei Policial, en les seues diferents categories, en el Cos Nacional de Policia s’ha atorgat a María Candelaria Millán Miguel l’Encàrrec a la dedicació al Servei Policial, per la seua correcta trajectòria professional durant 30 anys de servei. Aquesta distinció ha sigut entregada també per Alfredo Talavera Zuil.

Així mateix, el subsinspector Rafael Gómez López també ha rebut la Creu a la dedicació al Servei Policial per la seua correcta trajectòria professional durant 25 anys de servei. La condecoració li ha sigut imposada per Manuel Pérez Menero, regidor de l’Àrea de Serveis Municipals i delegat de Festes i Protocol de l’Ajuntament de Burjassot.

En l’acte també s’han entregat tres plaques. La primera d’elles al Comissari Principal Cap de la Policia Local de Burjassot, José Javier Collado Pérez, en reconeixement pel seu compromís, lliurament i col·laboració amb la Comissaria. La segona placa de reconeiximent s’ha entregat a Emilio Serrano Haro, Cap de Seguretat de Parc Ademús, també com a reconeixement per la col·laboració amb la Policia Nacional de Burjassot-Godella i al ciutadà José Gabriel Marín Jimena, en reconeixement a la seua desinteressada col·laboració amb els serveis policials.

Tampoc han faltat a l’acte el regidor de Policia i Protecció Civil de l’Ajuntament de Burjassot, Juan Manuel Hernando Cebriá, acompanyat dels Regidors de l’Equip de Govern i diferents representants de la Corporació Municipal.