L’Ajuntament de Burjassot cedeix la seu de Protecció Civil per a l’apilament de material, sumant-se a la Campanya d’Ajuda Humanitària a Ucraïna impulsada per El Periódico de Aquí

1 març 2022|Burjassot

Ayuda Ucrania

L’Ajuntament de Burjassot s’ha sumat a la campanya d’ajuda humanitària al poble ucraïnés que ha impulsat el Grup El Periódico de Aquí i que inclou combois humanitaris cap al país ocupat per Rússia, així com les gestions pertinents per a portar a Espanya a famílies d’Ucraïna que, des de dijous passat, estan patint l’infern de la guerra.

L’Ajuntament de Burjassot se suma a la causa humanitària cedint la seu de Protecció Civil Burjassot (carrer Arturo Cervellera, 24) per a l’apilament de material humanitari amb què la ciutadania vulga col·laborar. L’organització de la campanya humanitària i solidària amb el poble ucraïnés sol·licita els següents articles:

– Medicaments
– Material d’emergència sanitària
– Aliments en conserva que NO estiguen en envàs de cristall o vidre.

L’horari per a poder acostar-se fins a la seu de Protecció Civil a depositar els articles que els ciutadans i ciutadanes vulguen donar és, de dilluns a divendres, de 17: 30h a 20.30 h. Des de la vesprada del dimarts 1 de març, ja estarà oberta la seu de Protecció Civil per a poder portar els productes sol·licitats.

El primer comboi humanitari d’autocaravanes i furgonetes impulsat per El Periódico de Aquí per al poble ucraïnés partirà aquest mateix dimecres 2 de març, des de la Plaça de Manises de València i en els pròxims dies continuaran havent-hi més enviaments d’ajuda.