L’Ajuntament de Burjassot celebra les Noces d’Or de 25 parelles

5 maig 2023|Burjassot

Bodas de Oro 2023

El Centre Cultural Tívoli de Burjassot va viatjar ahir a la vesprada (4-05-2023) en el temps, retrocedint fins a l’any 1973. Va ser llavors quan 25 parelles del municipi van passar per l’altar per a pronunciar el desitjat “Sí, vull”. 50 anys després i acompanyades d’àmplies famílies, besnets inclosos, aquestes 25 parelles de ciutadans i ciutadanes de Burjassot estan celebrant les seues Noces d’Or i l’Ajuntament de Burjassot els ha volgut rendir un homenatge per 50 anys de vida en comú.

Durant l’acte d’homenatge, iniciativa de la regidoria de Majors que dirigeix Mª Ángeles Navarro, les 25 parelles van pujar a l’escenari del Tívoli per a recollir un obsequi gentilesa del Consistori que els va entregar l’alcalde, Rafa García i la regidora de majors; alguns van agafar el micròfon per a explicar les claus de cinquanta anys de matrimoni i també va haver-hi espai per a retre homenatge al cantautor Nino Bravo, mort l’any 1973.

Finalitzat l’acte institucional, els nuvis i els seus familiars van gaudir d’un sopar a la Sala Polivalent que va culminar amb un multitudinari brindis per unes Bodes d’Or inoblidables.