L’Ajuntament de Burjassot està finalitzant l’adjudicació de les cafeteries de tres centres socials

8 febrer 2021|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Majors que dirigeix Mª Ángeles Navarro, està ultimant els tràmits administratius pertinents per a l’explotació dels bars-cafeteries de tres centres socials del municipi: el Centre Social de Tierno Galván, la Vila del Pilar i el CS d’Isaac Peral. Així, recentment, la Junta de Govern Local ha adoptat els acords pertinents per a, després de finalitzar el procés d’avaluació de sol·licituds, nomenar els tres adjudicataris que passen a tindre la concessió d’aquest servei.

Amb aquestes tres noves adjudicacions, i juntament amb les ja realitzades fa uns mesos en els bars-cafeteries del Centre Social La Granja i del Centre Social Bailèn, els cinc centres socials del municipi, passen a disposar d’aquest servei de cafeteria, tan requerit pels usuaris i usuàries d’aquests espais de trobada i socialització per a les persones majors.

No obstant això, tant les cafeteries com els propis centres socials hauran d’esperar que la situació epidemiològica millore per a poder reobrir la seua portes ja que la normativa vigent ha prorrogat el seu tancament fins a, almenys, el 15 de febrer.