L’Ajuntament de Burjassot signa sengles convenis de col·laboració amb l’Associació Al-Andalus 25 i amb l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló”

16 octubre 2019|Burjassot

Firma convenio El Piló

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha signat dos convenis de col·laboració amb sengles entitats del municipi, l’Associació Cultural Andalusa “Al Andalus 25” i l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló”. En la signatura dels citats convenis han estat també presents Estefanía Ballesteros, regidora responsable d’Àrea de Joventut, Educació i Cultura, Javier Naharros, regidor de Cultura i Joventut i Manuel Pérez Menero, regidor de Festes.

L’Associació Cultural Andalusa “Al Andalus 25” ha estat representada pel seu president, Ildefonso Fernández Mercado, d’igual manera que l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló”, en la figura de Josep Barat Blasco.

En el cas d’Al-Andalus 25, el conveni signat compromet a l’entitat, entre altres accions, a realitzar activitats culturals, conferències o tertúlies, amb l’objectiu de contribuir a engrandir l’activitat cultural del municipi. Així mateix, també es compromet a col·laborar i participar en els actes organitzats per l’Ajuntament.

Per part seua, l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló” es compromet a col·laborar també amb el Consistori en les activitats que així ho requerisquen i a la realització del seu tradicional “Estoreta Velleta”, el mes de març o la convocatòria dels Premis de Literatura “El *Piló”, sense oblidar la realització del Festival de Folklore Valencià o de jornades culturals, conferències o tertúlies al llarg de l’any, entre altres activitats.