L’Ajuntament de Burjassot signa sengles convenis de col·laboració amb els clubs esportius locals Andros i L’Almara

4 juny 2020|Burjassot

Convenio L'ALMARA 2

El despatx d’alcaldia ha acollit aquest matí (3-06-2020), la signatura de dos convenis de col·laboració, la materialització dels quals contribuirà a continuar fomentant la pràctica de l’esport a Burjassot i la promoció de diferents disciplines esportives entre la ciutadania de la localitat.

D’una banda, s’ha celebrat la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Burjassot i el Club de Bàsquet Andros Burjassot, participant en la signatura l’alcalde de Burjassot, Rafa García i el president del club esportiu local, Mario Gumbau Barberá, amb la companyia del regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez i el secretari municipal.

Així, el principal objecte d’aquest conveni és la col·laboració municipal amb el Club de Bàsquet Andros de Burjassot per a fomentar la modalitat esportiva del bàsquet en el municipi, a través de diferents actuacions dirigides a potenciar la pràctica d’aquest esport, inclosa l’activitat esportiva del bàsquet a les Escoles Esportives Municipals.

Poc després, s’ha portat a terme també la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Burjassot, en la figura del seu alcalde i el Club de Gimnàstica Rítmica L’Almara de Burjassot, representat pel seu president, José Luis Andrés Chavarrías. L’objectiu del mateix és establir la col·laboració municipal amb aquest club de gimnàstica rítmica per a continuar fomentant aquesta modalitat esportiva en el municipi.

Des de la seua creació, el Club L’Almara promou la pràctica de la gimnàstica rítmica, formant des dels seus inicis a diverses generacions de gimnastes, algunes de les quals, com és el cas d’Elena López, han arribat a representar a Espanya en els Jocs Olímpics. Al llarg del calendari anual, L’Almara realitza celebra diferents competicions i exhibicions, algunes dins de la setmana esportiva de les Escoles Esportives Municipals, donant a conéixer aquesta modalitat esportiva entre els veïns i les veïnes, i representant a Burjassot en cadascuna de les competicions a les quals assisteix a nivell autonòmic, nacional o internacional.