L’Ajuntament de Burjassot signa un conveni de col·laboració amb AFIVAN

27 octubre 2022|Burjassot

Convenio AFIVAN 21-10-2022

El despatx d’Alcaldia ha acollit aquest matí (21-10- 2020), la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Burjassot i l’Associació de Fibromiàlgia València Nord de Burjassot (AFIVAN). Han protagonitzat la signatura del document, d’una part l’alcalde de Burjassot, Rafa García, en companyia de la regidora de Sanitat i Serveis Socials, Isabel Mª Mora i d’una altra, la presidenta d’AFIVAN, Mª Carmen Domingo Álvaro.

L’objecte del conveni signat és regular la col·laboració entre el consistori i l’associació local AFIVAN, per a l’adequada execució del seu programa d’ajuda a persones amb fibromiàlgia i als seus familiars. De fet, l’objectiu de les activitats i intervencions que AFIVAN realitza, al llarg de l’any, és implementar programes i projectes de caràcter integral que contribuïsquen en promoure el benestar i la integració de persones i col·lectius, així com de les seues famílies, amb alguna mena de malaltia relacionada amb la fibromiàlgia, la fatiga crònica o la síndrome de sensibilització central.

Així, el conveni estableix que l’Ajuntament de Burjassot es compromet a concedir a AFIVAN una subvenció per import de 2.000 € anuals durant la vigència d’aquest, quatre anys. Per part seua, l’Associació AFIVAN, en qualitat de beneficiària de la subvenció, es compromet a complir els objectius, executar el projecte, i materialitzar tota l’activitat que fonamenta l’objecte del conveni.