L’Ajuntament de Burjassot formalitza el conveni amb la fundació APIP-ACAM

14 octubre 2021|Burjassot

cocina accesible

L’Ajuntament de Burjassot i la Fundació APIP-ACAM han formalitzat el seu conveni de col·laboració amb l’objectiu que l’entitat puga dur a terme reparacions en les vivendes dels majors de Burjassot amb escassos recursos econòmics així com en vivendes de persones dependents. Aquestes millores es duran a terme per part de persones que es troben en situació de risc o d’exclusió social i que estan desenvolupant, en aquests moments, un itinerari d’inserció sociolaboral.

El desenvolupament de les accions de la Fundació Apip-Acam es duu a terme en coordinació amb el departament de Servei Socials del municipi, encarregat de seleccionar a les famílies beneficiàries d’aquest programa. La subvenció anual, per a aquest exercici, serà de 4.500€.

L’objectiu de les intervencions escomeses per la Fundació és facilitar i millorar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda en els seus habitatges, dotant-los d’una major autonomia en l’acompliment de les activitats bàsiques de la vida diària, i millorar les condicions de vida del col·lectiu de persones en exclusió social, especialment, aquelles amb baixos ingressos econòmics i que habiten en vivendes precàries.

Amb la signatura d’aquest conveni, l’Ajuntament de Burjassot, a més d’ajudar els seus veïns i veïnes a eliminar, en la mesura que siga possible, les barreres arquitectòniques de les seues vivendes, dóna suport a la integració social i laboral de persones en risc d’exclusió social.