L’Ajuntament de Burjassot ha emés 8.500 certificats digitals

2 febrer 2021|Burjassot

certificado digital CEMEF

El mes d’abril passat, en ple confinament, l’Ajuntament de Burjassot, en el seu afany per ajudar en tot allò possible a la ciutadania que havia de realitzar els seus tràmits administratius de manera digital, posava en marxa el servei perquè es poguera obtindre el certificat digital que els ajudara a realitzar aquests tràmits.

D’aquesta manera, 8.500 ciutadans i ciutadanes del municipi han passat ja per CEMEF, l’empresa pública municipal encarregada d’emetre’ls, i disposen del seu certificat digital, una eina fonamental per a poder relacionar-se amb l’administració.

Des de CEMEF, que està realitzant entre 50 i 100 signatures digitals al dia, recorden que continuen emetent els certificats de dilluns a divendres, prèvia sol·licitud de cita, de 9.00 a 14.00 hores. Aquesta cita prèvia pot sol·licitar-se telefonant al 96 316 02 50 o bé enviant un correu electrònic a empresas4@cemef.com. Una vegada realitzat aquest primer pas, indispensable i obligatori, es donarà a la persona interessada tota la informació sobre el procediment a seguir, sobre la documentació que ha d’aportar per a obtindre el certificat i el dia i l’hora que ha d’acudir a la seu de CEMEF, al carrer Mare de Déu dels Desemparats, 26.

Així mateix, els tècnics encarregats del servei també estan assessorant les persones que van en nom d’alguna entitat o associació i que han d’obtindre el certificat, sobre com fer-ho i els passos a seguir per a obtindre’l. És important recordar que, per a obtindre el certificat de l’entitat, primer és necessari tindre l’individual de la persona que actuarà com a representant.