L’Ajuntament de Burjassot informa la ciutadania de l’estat d’execució dels Pressupostos Participatius

5 octubre 2022|Burjassot

Consejo Participación Ciudadana

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha acollit una nova sessió del Consell de Participació Ciutadana. En la sessió, s’ha comptat amb la presència de la Regidora de l’àrea de Participació, Yolanda Andrés que, al costat de la tècnica responsable, han informat els assistents de l’estat d’execució dels sis projectes aprovats en els Pressupostos Participatius d’enguany.

Durant la sessió, després de l’aprovació de l’acta anterior, s’ha anat repassant un a un els sis projectes que es desenvoluparan enguany amb càrrec als Pressupostos Participatius: l’adquisició de nou material esportiu, la creació d’una zona lliure de cotxes enfront de l’IES Vicent Andrés Estellés, un monòlit d’escalada al Parc La Granja, les millores al Parc María Marzo i en el Gos Park de María Ros i la ubicació del mural ‘Estellés per píxels’.

D’igual manera, la Regidora de Participació va informar el Consell sobre les propostes que també han fet a l’Ajuntament les components i els components del Consell de les Xiquetes i els Xiquets. Aquestes propostes estan també en fase d’estudi per a veure de quina manera poden desenvolupar-se en el municipi.

Per a tancar la sessió, es va obrir el torn de precs i preguntes en el qual les persones assistents van poder transmetre propostes, realitzar aportacions i comentar les seues inquietuds.