L’Ajuntament de Burjassot informa de com realitzar la matrícula per al curs 2020/2021, d’infantil, primària i secundària, fora de termini

19 juny 2020|Burjassot

Finalitzats els períodes establits per la Conselleria d’Educació per a la realització de les sol·licituds de plaça escolar per al curs 2020/2021 d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria, comença el període de sol·licitud de plaça escolar anara de termini que, en aquest cas, ha de tramitar-se de manera directa amb l’Ajuntament de Burjassot, preferentment, de manera telemàtica.

Des de l’àrea d’educació, dirigida per la regidora Manuela Carrero, s’ha elaborat un DOCUMENT en el qual s’especifica el procediment a seguir en el cas de no haver formalitzat la matricula en el període establit. Aquest document conté tota la informació per a realitzar la sol·licitud de plaça i els enllaços als documents que han de presentar les famílies per a fer-la efectiva i la documentació a aportar.

En el cas de no poder realitzar la sol·licitud de manera telemàtica, es podrà formalitzar de manera presencial, aportant la documentació requerida i amb les sol·licituds degudament emplenades, en el Servei d’Atenció al Ciutadà, situat a la Casa de Cultura. En aquest cas, és condició indispensable sol·licitar CITA PRÈVIA, per a presentar tots els documents i poder ser atés.