L’Ajuntament de Burjassot prepara un taller per a redissenyar el Consell de Participació Ciutadana

14 setembre 2020|Burjassot

encuesta consejo participación

Amb l’objectiu de millorar les pràctiques i actuacions del Consell Municipal de Participació Ciutadana així com de millorar la qualitat de les dinàmiques de participació i comunicació que existeixen en el seu si, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Participació Ciutadana i Transparència que dirigeix Yolanda Andrés, ha iniciat un procés per a la redefinició d’aquest òrgan municipal, constituït en 2011.

La primera acció d’aquest procés de redefinició ha passat per l’enviament als actuals membres del Consell de Participació Ciutadana d’un formulari consultiu, i totalment confidencial, a través del qual les persones participants poden avaluar el funcionament i dinàmica interna del Consell. Un formulari que es pot remetre a l’Oficina de Sostenibilitat Local, fins al 16 de setembre. Aquest formulari també servirà per a identificar necessitats formatives i per a poder realitzar una jornada de formació que s’ajuste a la realitat de les persones participants, en matèria de participació ciutadana.

Posteriorment, està previst que el taller de redefinició del Consell tinga lloc dijous que ve 24 de setembre, per via telemàtica. En la seua celebració, es visualitzaran i s’analitzaran els resultats del formulari previ i, de manera col·lectiva, es podrà reflexionar sobre els mateixos i identificar les principals línies d’acció per a redefinir el Consell, així com proposades per a la seua millora.

D’altra banda, les jornades de formació per a persones membre del Consell es realitzaran el 7 d’octubre encara que, de moment, les dates són provisionals, a causa de la situació actual que ve marcada per l’evolució de la COVID-19.