L’Ajuntament de Burjassot presenta el Programa d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI)

7 març 2023|Burjassot

Presentación ADI

L’Ajuntament de Burjassot ha presentat el Programa d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI). Es tracta d’un servei d’atenció dirigit a la població infantil de 0 a 6 anys, preferentment de 0 a 3 anys, així com a les seues famílies i entorn, que es troben en situacions de risc de diversitat funcional o discapacitat, dependència, vulnerabilitat o discriminació, o en risc de patir-los en el futur.

La presentació va tindre lloc divendres passat 3 de març, en el Saló de Plens del Consistori i a la mateixa va assistir la directora general de Diversitat Funcional i Salut Mental, Elena Albert i Natividad Rosado Malo, responsable del servei de prevenció i avaluació de la diversitat funcional i de salut mental, totes dues com a representants de la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. També van ser presents les regidores de Serveis Socials i Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Isabel Mª Mora i Manuela Carrero, respectivament, a més d’altres regidors i regidores de la Corporació Municipal i personal tècnic de diferents departaments municipals.

El ADI és un contracte programa que es desenvolupa en el marc del Sistema Públic Valencià dels Serveis Socials i que, en el cas de Burjassot, es gestiona des del Gabinet Psicopedagògic Municipal, departament amb àmplia experiència i competència en la detecció i prevenció de dificultats maduratives en el desenvolupament dels menors. Els objectius del ADI són oferir a les xiquetes i xiquets amb trastorn en el seu desenvolupament o amb el risc de patir-lo i a les seues famílies, un conjunt d’accions per a optimitzar i potenciar les seues capacitats, de manera que faciliten l’adequada maduració en tots els àmbits i que els permeta aconseguir el màxim nivell de desenvolupament personal i d’inclusió social.

Les famílies beneficiàries del ADI han d’estar empadronades a Burjassot. Per a contactar amb el ADI a Burjassot, està el telèfon 661 881 740 i el correu electrònic adi@burjassot.es .