L’Ajuntament de Burjassot proposa classes de ioga als seus treballadors per a millorar la seua salut i benestar

21 maig 2021|Burjassot

Yoga

Implicat i preocupat per garantir la salut i el benestar dels seus treballadors i treballadores, l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, ofertarà cursos de ioga per al personal municipal.

L’objectiu d’aquests cursos, que es desenvoluparan a primera o a última hora de la jornada laboral, els dimarts, dimecres i dijous, depenent de les preferencies dels interessats, és ensenyar als participants les postures i exercicis més característics del ioga així com exercicis i rutines de respiració i meditació, tot per a millorar la seua salut en general.

Sabem que la pràctica d’aquesta disciplina aporta múltiples beneficis per al benestar de les persones“, en paraules de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “i, per aquest motiu, hem apostat per la realització d’aquests cursos, per a ajudar a alleujar dolors o fins i tot reduir l’estrés o l’ansietat que puguen tindre els nostres treballadors. La iniciativa ha sigut molt ben acollida per tot el personal de l’Ajuntament i esperem que, segons es vagen desenvolupant les classes, la seua salut vaja també notant els efectes positius de practicar el ioga“.

Aquesta pràctica està enfocada per a previndre possibles dolors d’esquena, corregir postures i fins i tot baixar els nivells d’estrés, a més d’ajudar en la meditació i la relaxació personal.