L’Ajuntament de Burjassot reconeix l’excel·lència acadèmica dels alumnes de primària i secundària del curs 2018/2019

26 novembre 2020|Burjassot

L’acte estava previst per al mes de març però la situació sanitària va fer impossible la seua celebració. Malgrat això, des de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, es volia posar en valor el gran esforç que els millors alumnes de Burjassot demostraven en el curs escolar 2018/2019.

Així, i comptant amb totes les mesures de seguretat establides, l’Ajuntament ha fet lliurament en el Saló de Plens, en un acte senzill i alhora emotiu i amb aforament limitat, del reconeixement municipal a l’excel·lent rendiment acadèmic, en el curs 2018/19, que han obtingut huit escolars del municipi, set de primària i un de secundària.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García i la regidora d’Educació han fet lliurament als estudiants d’una tauleta digital perquè puguen continuar formant-se en el seu nou recorregut educatiu.

En Educació Primària, els alumnes reconeguts han sigut Cristina Segura, del Col·legi Natividad de La nostra Senyora, Rubén Castillo Ligero i Joan Herrero Martínez, del Col·legi San Miguel Arcàngel, Daniel Vivó Salom, Marta Illueca Marín i Kalindi Delalic Orts, del*CEIP Sant Joan de Ribera i Maya Lorente Villena, del CEIP El Pouet- Nostra Senyora dels Desemparats.

El reconeixement de secundària ha sigut per a Miguel Ángel Lavara Hortelano, del Col·legi Natividad de Nostra Senyora.

Tots ells han rebut també el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic que atorga la Conselleria d’Educació i els diplomes corresponents van ser entregats ahir també pels directors de Sant Miquel, Sant Joan de Ribera i El Pouet.