L’Ajuntament de Burjassot renova els seus convenis de col·laboració amb el Cor Ciutat de Burjassot i amb el Club d’Handbol Burjassot

25 octubre 2023|Burjassot

Firma Convenio Cor Ciutat de Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, representat per l’alcalde, Rafa García, ha renovat recentment els seus convenis de col·laboració amb dues entitats locals. Una d’elles és el Cor Ciutat de Burjassot que, representada pel seu president, Víctor M. Boronat, ha vist renovat el seu acord amb el Consistori, amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament en la promoció de la música coral dins de l’àmbit municipal. La signatura per a la renovació d’aquest conveni va comptar amb la presència del regidor de Cultura i Joventut, Javier Naharros.

Així mateix, Rafa García i Ignacio Gago, president del Club d’Handbol Burjassot , i en companyia del regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez, han renovat el conveni de col·laboració que manté l’Ajuntament de Burjassot amb aquesta entitat esportiva per a la promoció del handbol en el municipi i en el marc de les escoles esportives municipals i del propi club.