L’Ajuntament de Burjassot s’adhereix a la Declaració Institucional de la FEMP condemnant l’agressió de Rússia contra Ucraïna

31 març 2022|Burjassot

FVMP Ucrania

El Ple de l’Ajuntament de Burjassot, en la seua sessió ordinària celebrada el dimarts 29 de març, s’ha adherit a la Declaració Institucional de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) condemnant l’agressió de la Federació Russa a Ucraïna.

La declaració condemna “enèrgica i rotundament els atacs perpetrats en diverses ciutats ucraïneses, així com el desplegament militar desencadenat pel govern rus i totes les conseqüències d’ell derivades. Instem, en conseqüència, alineats amb la comunitat internacional, al cessament immediat de l’agressió i la retirada dels efectius militars russos desplegats a Ucraïna”.

Així mateix, el text que ha donat suport al Consistori, recull també, entre altres accions, el suport “a la població d’Ucraïna a la qual traslladem tota la nostra solidaritat i afecte. Fem extensiu aquest suport als més de 112.034 mil ucraïnesos que resideixen al nostre país i que des de fa anys són els nostres veïns i veïnes”.

Des de la FEMP es recolza “sense cap gènere de dubte, qualsevol actuació encaminada al restabliment de la pau i la convivència democràtica, i al respecte a la legalitat i als drets humans”.