L’Ajuntament de Burjassot s’uneix a la lluita contra la Violència de Gènere en el ple del mes d’octubre

2 novembre 2017|Burjassot

Concentración Grup de Dones

En aquest mes de novembre se celebra el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Per aquest motiu i amb l’objectiu de conscienciar a la població de l’eradicació d’aquesta xacra social i de mostrar tot el seu suport i ajuda a les dones víctimes d’aquest tipus de violència, l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat per unanimitat, en el Ple Ordinari del mes d’octubre, una Declaració Institucional del Fòrum de participació per la Igualtat de Gènere del municipi.

Elaborada amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el pròxim 25 de novembre, la declaració remarca la idea que “tothom pot posar el seu gra d’arena per a eradicar la violència masclista assumint bones pràctiques i condemnant” tot el que “vulnera el benestar físic, psíquic o relacional d’una persona a causa del seu sexe o identitat sexual”.

Molt prompte arribarà el 25 de novembre”, tal com assenyala el text, “una cita que voldríem veure esborrada del calendari, ja que significaria que una dels majors contradiccions d’aquesta societat hauria desaparegut. Aquesta data serveix per a manifestar-nos en contra d’aquest tipus de violència i de les persones que l’exerceixen i recordar que no és un problema sols de parella, és un problema de tota la societat”.

Des del Fòrum, Espai Dona i l’Ajuntament de Burjassot s’anima a les veïnes i els veïns de Burjassot “a ser conscients de tot el masclisme que ens envolta i a acompanyar-nos en la nostra lluita per a pal·liar-ho, any rere any”.