L’Ajuntament informa els pares i mares sobre la campanya de matriculació escolar per al curs 2019-2020

23 abril 2019|Burjassot

Des de 03/05/2019 fins a 03/05/2019

burjassot-campanyamatriculacio-19-20_2

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Educació dirigida per Olga Camps, ha posat en marxa la CAMPANYA DE MATRICULACIÓ i canvi de centre per al pròxim curs escolar 2019-2020. El procés d’admissió de l’alumnat afecta a aquells xiquets que accedeixen per primera vegada a un centre educatiu, públic o concertat o als alumnes que, fins i tot estant ja escolaritzats, volen canviar de centre escolar.

Per a informar sobre les dates i la documentació a aportar en el moment de la matrícula i resoldre els dubtes que els puguen sorgir a les mares i els pares dels xiquets, la regidoria ha programat una reunió informativa, per a divendres que ve 3 de maig a les 18 hores, en el Centre Cultural Tívoli

En el moment de realitzar les matrícules, les famílies hauran de presentar les sol·licituds acompanyades de la documentació requerida en el centre triat en primera opció. El calendari d’escolarització ha quedat establit de la següent manera. Les sol·licituds per a infantil i Primària hauran de presentar-se del 9 al 17 de maig; les d’ESO i Batxillerat es presentaran del 21 al 30 de maig; les sol·licituds per a FP Bàsica (en període ordinari) es presentaran del 16 al 29 de maig mentre que les d’FP bàsica (en període extraordinari) es presentaran del 12 al 17 de juliol. Finalment, les sol·licituds per als Cicles de Formació en Grau Mitjà i Superior es presentaran del 16 al 29 de maig.

En la reunió informativa, dirigida a pares, mares i/o tutors, s’informarà sobre el procediment de preinscripció i de matrícula per als xiquets/es de 3 anys d’ara en avant i també de les característiques i serveis amb què compten els diferents centres educatius que existeixen a Burjassot.

Per a més informació, es pot consultar el fullet informatiu sobre la campanya en la web municipal.