L’Handbol a Burjassot es postula per a ser referent nacional

12 abril 2019|Burjassot

Balonmano

El pròxim cap de setmana, els equips sènior masculí i femení del Club Handbol Burjassot es jugaran l’ascens a la Lliga Nacional. Amb la seua participació en la competició del cap de setmana, l’Handbol burjassoter està prop de convertir-se en un referent a nivell nacional i és que, després d’una llarga temporada, els equips masculí i femení lluitaran per una plaça en divisió segona nacional.

Tal com han informat fonts del club, primer començaran els xics que jugaran una fase d’ascens en la localitat alacantina de Monòver des del divendres al diumenge i en la qual lluitaran contra diferents equips de la comunitat. Així, el rival del divendres serà el Santa Pola, el del dissabte els locals de Monòver i, finalment, jugaran contra el Levante-Marni.

El sistema de competició fa ascendir al primer classificat del cap de setmana mentre que per a accedir a aquesta fase, el nostre equip ha hagut de passar dues fases i, d’aquesta manera, guanyar-se el dret a competir entre els millors”. Plens d’il·lusió i esperant el moment, els xics de Pablo Vegas, Santi Bertá i Nacho Gago afrontaran l’últim pas cap a l’ascens amb la garantia del treball realitzat i amb l’esperança de poder donar el millor de si mateixos.

Quant a les xiques, després d’una primera fase on es van classificar per a la fase d’ascens, “en aquest cas, la fase d’ascens es basava en un nou sistema de competició de lliga en el qual es trobaven les millors de la primera fase”. Després de set jornades disputades, “les nostres xiques depenen de si mateixes per a classificar en una de les dues primeres posicions que donen ascens directe”, segons les mateixes fonts.

De la mateixa manera fins a quatre equips del club lluitaran per les dues primeres posicions a causa de la diferència d’un punt que existeix entre els primers quatre equips. El diumenge a les 12 hores en el pavelló de Natzaret, les xiques de Rubén Ramírez i Dani Parla lluitaran contra l’Handbol Algirós per una plaça en Lliga Nacional.

Des de la directiva sempre s’ha buscat el treball i l’esforç com a lema i aquests resultats només fan que confirmar el que el nou projecte va proposar, ensenyar l’Handbol a Burjassot per a donar-li a poc a poc més nivell. Això només és un pas més en la cerca de la millora educativa i esportiva per a Burjassot”.

Així mateix, “el club agraeix a l’Ajuntament de Burjassot i, especialment, a la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, la predisposició a organitzar la fase d’ascens encara que el sorteig manara als xics a Monòver”.