El Barri de Capità Uribarry comença les seues festes el 16 de juny

15 juny 2017|Burjassot

fiestas Capitán Uribarry

La junta de les festes del Barri de Capità Uribarry ja ho té tot preparat perquè aquest divendres, 16 de juny, comencen les seues festes anuals. Uns dies de diversió en els quals no faltaran els sopars de cabasset, la música, els jocs de taula o els tallers.

Aquest divendres començaran les activitats amb el sopar de cabasset i els jocs de taula que donaran pas, el dissabte 17 de juny a les 22 hores, a la presentació de la Reina de les Festes 2017, Esther Santos Perea. Després de la seua presentació, serà el torn dels playbacks. El diumenge la jornada començarà a les 11 del matí amb la preparació de les paelles, que es degustaran a les 14 hores. A les 12 hores, serà el torn de remullar-se en la piscina i a les 16:30 hores la neteja del barri i la tradicional batalla d’aigua.

El divendres 23 de juny, continuaran els actes amb el bocata d’embotit per a tots els socis, a les 21 hores, i els jocs de taula que passaran el testimoni, el dissabte 24 de juny, al “quinto i tapa” a partir de les 12 hores. A les 18 hores, tallers per als xiquets, a les 21 hores sopar de cabasset i a les 22:30 hores, continuaran els jocs de taula.

En la recta final dels dies festius, el divendres 30 de juny serà el concurs de disfresses a les 19 hores per a, a les 20 hores, realitzar un cercavila amb la companyia de la Xaranga Samaruc. A les 21:30 hores serà el sopar de cabasset i a les 22:30 hores continuarà la música en directe de la xaranga. El “quinto i tapa” tornarà el dissabte 1 de juny a les 12 hores per a donar pas al sopar de cabasset a les 21 hores i a la discomòbil de les 23 hores.

Les festes finalitzaran el diumenge 2 de juliol amb els inflables a les 11 i a les 16 hores i amb el berenar infantil i la globotá a les 19 hores.

Des de la junta de festes assenyalen que del 16 de juny al 2 de juliol, totes les vesprades de dilluns a divendres de 18 a 21 hores, hi haurà jocs de taula.