El Barri de l’Empalme estrena bancs i papereres i es finalitzen les millores a l’entorn de l’IES Vicent Andrés Estellés

20 gener 2023|Burjassot

Bancos Empalme

Després d’acabar les obres de soterrament de les vies del metro pel carrer Mariano Benlliure, a poc a poc, la zona va guanyant en serveis i en nous elements de mobiliari urbà que estan donant color al barri.

Concretament, l’Ajuntament de Burjassot ha situat onze bancs nous i set papereres; mobiliari que s’ha creat amb els taps que les veïnes i els veïns del municipi depositen en els cors repartits per Burjassot. De fet, en el mateix Barri de l’Empalme, en la nova zona que ha quedat lliure després del soterrament, també s’ha situat un dels cors per a facilitar el reciclatge.

A la ubicació d’aquests nous bancs i papereres s’uneixen els que s’han situat en els voltants de l’IES Vicent Andrés Estellés, en l’espai que, després de la proposta recollida i executada dins dels Pressupostos Participatius 2022, s’ha creat lliure de cotxes per a facilitar l’esplai de l’alumnat del centre. Concretament, en aquesta zona, s’han situat sis bancs i sis papereres.

És de destacar que cadascun dels bancs s’ha dedicat, amb el seu nom gravat, a dones desatacas de la història en matèria de l’art, la cultura, la física…en definitiva, totes aquelles dones que van destacar per la seua creació i aportació a la societat.