“El Bebé Jefazo” tanca la programació cinematogràfica d’abril a Burjassot

12 abril 2017|Burjassot

Des de 29/04/2017 fins a 30/04/2017

El-bebe-jefazo

 

El mes d’abril arribarà a la seua fi a Burjassot, cinematogràficament parlant, amb una pel·lícula per a tota la família. Els dies 29 i 30 d’abril arribarà al cinema Tívoli de Burjassot “El Bebé Jefazo”, una pel·lícula d’animació per a tots els públics.

Dirigida per Tom McGrath, la nova pel·lícula de Dreamworks realitzada íntegrament per animació 3D, té com a protagonista a Tim, un xiquet de set anys que té els millors pares del món. La seua vida és perfecta fins que un fatídic dia tot canvia de forma radical quan arriba el seu nou germanet, un adorable bebé, que fa que als seus pares se’ls caiga la bava. I és que aquest menut s’ha fet l’amo de la casa i, aquest fet, que el bebé es convertisca en el cap de tot, és una cosa que no agrada massa a Tim.

En el seu doblatge a l’espanyol, l’actor José Coronado és qui sorprenentment posa la veu d’aquest Bebé Jefazo que es projectarà, en el cinema Tívoli, tant el dissabte 29 com el diumenge 30 d’abril, a les 17 h i a les 19:30 h.

Gaudir del millor cinema d’estrena en el Tívoli de Burjassot té un preu únic de 4 euros. Les entrades poden adquirir-se, tots els dies des d’aproximadament una hora abans de cada projecció.