El Betlem de la Falla Nàquera-Lauri Volpi, 1er premi de l’Agrupació de Falles de Burjassot i 2n premi del concurs de JCF, en la modalitat Tradicional

12 desembre 2022|Burjassot

Des de divendres passat 9 de desembre, el casal de la Falla Nàquera-Lauri Volpi (carrer Lauri Volpi, 24) convida a un fantàstic viatge en el temps per a aterrar al Jerusalem de fa més de 2000 anys. El bitllet per a viatjar és el fantàstic Betlem Monumental que la comissió ha confeccionat i que li ha valgut el segon premi en el Concurs de Pesebres organitzat per la Junta Central Fallera, en la modalitat ‘Tradicional A’. En l’àmbit local, la instal·lació artística ha aconseguit el primer premi per part de l’Agrupació de Falles de Burjassot.

En la vesprada del divendres, va tindre lloc la inauguració del Betlem, amb la presència dels màxims representants de la comissió i de nombrosos membres de l’Equip de Govern, encapçalats per l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

La comissió fallera informa que, durant les pròximes setmanes, la instal·lació artística estarà disponible per a la seua visita en horari de 17.30 h a 20 h, de dilluns a divendres. D’altra banda, també podran concertar visites els centres educatius, associacions i altres entitats o grups. En aqueix cas, per a concertar una visita, cal contactar amb Emiliano Arocas, vicepresident de Cultura i Obra Social de la Falla, a través del telèfon 661 64 05 52.

El Betlem de Lauri Volpi té una superfície de 35 metres quadrats i està compost per més de 1.500 figures, a més d’una gran estructura en diverses altures on no falta detall, amb jocs de llum, conductes d’aigua, etc…El Betlem proposa un sorprenent recorregut per totes les principals escenes de la història bíblica com l’Anunciació, el somni de José, el castell d’Herodes, l’empadronament, l’adoració dels pastors, l’arribada dels Reis Mags, i naturalment el portal de Betlem, entre moltes altres.