El pessebre de la Falla Plaça El Poet guanya el primer premi de Pessebres de Junta Central Fallera en la modalitat Lliure Disseny B

14 desembre 2017|Burjassot

Des de 19/12/2017 fins a 04/01/2018

Belén Falla El Pouet

La Comissió de la Falla de la Plaça El Pouet de Burjassot està d’enhorabona, ja que s’ha alçat amb el primer premi de Pessebres de la Junta Central Fallera en la Modalitat Lliure Disseny B. La Falla ha realitzat un Betlem molt especial que bé li ha valgut el guardó.

El Betlem pot visitar-se de dimarts a divendres, a partir de les 19 hores i fins a les 21:30 hores i els dissabtes de 12 a 14 hores en el Casal de la Falla.

A més, en aquests dies, la comissió ha desenvolupat una nova activitat solidària amb els afectats per la Síndrome de Phelan-McDermid. Els xiquets de la comissió infantil han compartit un berenar amb els xiquets i xiquetes afectats per la síndrome i han gaudit d’una gran vesprada solidària.

Així mateix, es va fer un taller de dibuix per a triar la millor il·lustració que representarà als herois de Phelan-McDermid i es va triar una frase que s’ha plasmat en uns bolis solidaris que ja es venen en la Falla, els divendres a partir de les 20 hores.