El Pessebre Monumental de l’Ajuntament es podrà visitar durant tot el Nadal

14 desembre 2017|Burjassot

Belén Ayuntamiento visitas

A Burjassot, es considera que han arribat oficialment les festes del Nadal quan s’encenen les llums ornamentals que decoren el municipi i quan s’inaugura, des de fa ja tretze anys el monumental Betlem que ocupa la planta baixa del Consistori. Tal inauguració va tenir lloc en la vesprada del passat dilluns 11 de desembre i, a partir de hui dimarts, el Betlem queda obert al públic per a ser visitat.

L’horari de visites del Betlem, que es podrà visitar fins al 5 de gener de 2018, és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17:30 a 20:30 hores. També es podrà visitar els dissabtes de 10 a 13 hores mentre que els diumenges i dies festius romandrà tancat.

En l’acte d’inauguració, el regidor de Festes, Manuel Pérez Menero, acompanyat de l’alcalde, Rafa García, i la regidora de Serveis Socials, Olga Camps, va agrair el treball realitzat per la Federació d’Associacions de Veïns de Burjassot qui, enguany, ha pres el relleu en la preparació i elaboració d’aquest Betlem fet, íntegrament, a partir de materials i objectes reciclats. Fins a l’any passat, eren les sòcies i socis de l’Associació de Veïns de l’Empalme els qui, sota la direcció de Dolores Moreno, confeccionaven amb tenacitat aquesta obra d’art perquè, durant les festes, poguera ser contemplada per la ciutadania. Després de més d’una dècada de treball ininterromput i a causa de diverses circumstàncies, l’AV de l’Emplame va sol·licitar la col·laboració de la Federació qui, segons el seu president, Arsenio Moraga, “no va poder més que assumir aquesta grata responsabilitat amb moltíssima il·lusió i el resultat de la qual podem veure hui ací. És el resultat de moltes hores de treball, esforç i molta il·lusió per part de totes les persones implicades”.

Moraga, a més d’agrair la col·laboració de l’Ajuntament i la implicació de Dolores Moreno, com a alma mater d’aquesta iniciativa nadalenca, va voler destacar que “a partir d’ara, el Pessebre Monumental no pertany a una associació, ni tan sols a la Federació ni a l’Ajuntament. Aquest Betlem és del poble de Burjassot i qualsevol que així ho decidisca podrà venir a col·laborar l’any que ve, perquè aquest impressionant Betlem continue muntant-se, any rere any”.