El Betlem Municipal, a la disposició dels visitants

11 desembre 2018|Burjassot

Belén Monumental

Des de la vesprada del passat dilluns 10 de desembre, el Betlem Municipal que ha presentat la Federació d’Associacions de Veïns ja llueix en la planta baixa de l’Ajuntament de Burjassot. Confeccionat artesanalment i a partir de materials reciclats, el Betlem presenta una original disposició circular i conté, a més de totes les principals escenes, moltíssims detalls que porten darrere moltes hores de treball, invertides per part de les persones de la Federació que, desinteressadament, han armat aquest Belém.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, el regidor de Festes, Manuel Pérez Menero i el regidor de Turisme, Roc Senent van assistir a la inauguració del Betlem Municipal que podrà visitar-se, de dilluns a divendres, fins al 4 de gener de 2018, de 9 a 13:30 hores i de 17.30 a 20.30 hores. Tancat la Nit de Nadal, la Nit de Cap d’Any i els festius. 

Lola Moreno, en representació de Arsenio Moraga, president de la Federació d’Associacions de Veïns, va expressar la seua satisfacció de veure muntat el Betlem un any més, però també va voler sol·licitar a l’ajuda de més persones voluntàries per al muntatge del Betlem dels pròxims anys, amb l’objectiu que aquesta iniciativa no decaiga i que, fins i tot, el Betlem Municipal continue creixent.