El buen patrón, Venom 2 i el retorn de la Familia Addams arriben al cinema Tívoli el primer cap de setmana de novembre

2 novembre 2021|Burjassot

Des de 05/11/2021 fins a 07/11/2021

La familia Addams 2

El Centre Cultural Tívoli de Burjassot ja té llista la seua cartellera cinematogràfica per a novembre, cartellera que es combinarà amb la programació cultural que, al llarg del mes, arribarà també al pati de butaques i que, inclou, entre altres cites, la comèdia musical “Burundanga” (12 de novembre, 20h) i el musical familiar “Hércules, el musical de los dioses” (14 de novembre, 18h). Però tornant al cinema i per a obrir boca amb nous i grans estrenes que arriben a Burjassot, el primer cap de setmana del mes, del 5 al 7 de novembre, el cinema Tívoli ofereix als seus espectadors “El buen patrón”, “Venom 2: hi haurà matança” i la reposició de “La Familia Addams 2”.

“El buen patrón”, del cineasta Fernando León de Aranoa, ha sigut la cinta seleccionada per l’Acadèmia espanyola de Cinema per a competir per l’Oscar a millor pel·lícula internacional en la 94a edició dels premis de Hollywood, la gala dels quals se celebrarà el 27 de març. Els espectadors i espectadores de Burjassot, seguidors del cinema espanyol tindran l’oportunitat de descobrir el film, que ja ha rebut l’aplaudiment unànime de la crítica, el dissabte 6 i el diumenge 7 de novembre, a les 19:30h. Un immens i eminent Javier Bardem protagonitza aquesta cinta, una comèdia dramàtica carregada fins als topalls de crítica social. Ho fa posant-se en la pell del patró de Básculas Blanco, una empresa de producció de balances industrials en una ciutat de províncies, que espera la visita d’una comissió de la qual depén l’obtenció d’un premi local a l’Excel·lència Empresarial: les coses han de ser perfectes per a aqueix moment. No obstant això, tot sembla confabular-se en contra. En el poc temps del qual disposa, Blanco (Javier Bardem) intenta retornar a la seua empresa l’equilibri perdut: tracta de resoldre els problemes dels seus empleats, creuant per a això totes les línies imaginables.

Per als amants del gènere dels superherois, arriba “Venom 2: habrá matanza”, que tindrà les seues projeccions el divendres 5 i el dissabte 6 de novembre, a les 22:30h. En el film, no recomanat per a menors de 12 anys, Tom Hardy es posa en el cos d’Eddie Brock, l’astut periodista i reporter que, després de quedar infectat, experimentarà radicals canvis en el seu cos i adquirirà els poders del simbiont *Venom, que usa a *Brock com a hoste, convertint-li en un despietat i perillós ssupervilà. En aquesta ocasió, Venom es retrobarà amb Cletus Cassady, més conegut com Carnage, l’enemic més sagnant de la història d’Spider-Man. Aquesta seqüela sobre el famós simbiont de Marvel és la continuació de Venom (2018), l’spin-off de l’univers de Spider-Man sobre el personatge de Venom, creat a principis dels anys 80 pels autors de còmics David Michelinie i Todd McFarlane.

Finalment i com a proposta per a tota la família en format d’animació, el cinema Tívoli ha apostat per reposar “La Familia Addams 2: la gran escapada”, que es projectarà el divendres 5, a les 19;30h i el diumenge 7 de novembre, a les 16:30h. El retorn dels Addams en aquesta nova pel·lícula per a tota la família, seqüela de l’estrenada en 2019, mostra a Morticia i a Gómez, que estan angoixats perquè els seus fills estan creixent, saltant-se els sopars familiars i totalment consumits pel ‘temps dels crits’. Per a recuperar el seu vincle, decideixen ficar a Dimecres, Pugsley, l’oncle Fester i la resta de l’equip en la seua caravana embruixada i eixir a la carretera per a unes últimes i miserables vacances familiars.

Al llarg del mes, per la gran i renovada pantalla del cinema Tívoli, desfilaran altres pel·lícules d’estrena com a Ninja a cuadros 2, Supernova, Una familia feliz 2, Eternals, Way Down, La Bella i el circ màgic (versió en valencià) i A este lado del mundo. Aquest últim títol, “A este lado del mundo” arribarà a Burjassot amb sorpresa i de les grans ja que el seu director, David Trueba, estarà a Burjassot un dels dies de projecció de la seua pel·lícula, el 28 de novembre, per a participar en la seua presentació i departir amb els espectadors i espectadores sobre com va ser el procés de gestació, producció i rodatge de la pel·lícula. Tot un luxe per a cinèfils.

Les persones que vulguen gaudir de totes aquestes pel·lícules d’estrena a Burjassot poden fer-ho, per un preu únic d’entrada de 4 euros. Les entrades es poden adquirir telemàticament en www.cinetivoli.es o en la taquilla de la sala (carrer Josep Carsí, 50) des d’una hora abans de l’inici de les projeccions. El protocol COVID-19 actual al cinema Tívoli obliga a l’ús de la mascareta, a excepció de quan s’estiga consumint menjar o beguda.