El Burjassot CF presenta a la seua Escola el pròxim 9 d’octubre

6 octubre 2015|Burjassot

Des de primera hora del matí, l’esport serà protagonista de la festa de tots els valencians a Burjassot, el 9 d’Octubre, ja que, el Club Degà de la Comunitat Valenciana, el Burjassot CF, ha escollit aquesta data tan important en la Comunitat per a la presentació de la seua Escola en la temporada 2015/16.

A partir de les 9 del matí, començarà la presentació de la pedrera gualdivioleta en la qual tots els jugadors de l’escola trepitjaran la gespa del camp de futbol Los Silos. Un matí festiu i de gran importància per a tots els components del club i per a les famílies dels jugadors que també seran protagonistes del dia.

I és que, una vegada acabada la presentació, tindrà lloc un partit de pares i mares en el qual també podran mostrar la seua destresa amb la pilota. A més, hi haurà inflables per als més xicotets, sorteig de productes entre els components de la pedrera i moltes més activitats de les quals el club anirà informant puntualment.

No hi ha excusa per gaudir d’aquest dia festiu a Burjassot coneixent i aplaudint a la gran pedrera del Club Degà de la Comunitat Valenciana, el Burjassot Cf.