El burjassoter Adrià Sánchez Castelló dirigirà la peça ‘El Faller’ durant la XIX Entrada de Bandes de València

2 febrer 2023|Burjassot

Adrià Sánchez

Diumenge que ve 26 de febrer serà molt especial per al jove burjassoter Adrià Sánchez Castelló. Gràcies a la seua gran faena en el món de la música i a la seua tenacitat i saber fer, Adrià serà l’encarregat de dirigir l’emblemàtic pasdoble ‘El Faller’ durant la seua interpretació en la XIX edició de l’Entrada de Bandes de Música que se celebrarà en la plaça de l’Ajuntament de València, a partir de les 12.00 hores.

Natural de Burjassot, iniciant els seus estudis musicals en l’Agrupació Musical Los Silos, Sánchez és professor de saxòfon pel Conservatori Superior de Música de Navarra. En la seua formació té un Màster en Desenvolupament d’Habilitats Musicals i el Màster en Professor d’Educació Secundària.

Actualment, dirigeix el projecte artístic i pedagògic de l’Agrupació Musical Santa Cecilia del Grau amb la qual va gravar, en 2021, el primer disc de l’Agrupació amb motiu del seu 40 aniversari i en 2022 va obtindre el Primer premi i Esment d’honor en la tercera secció del 45 Certamen Provincial de Bandes de la Diputació de València. És professor també de l’Escola Comarcal de Música de l’Alt Túria, a més d’impartir docència a l’Escola de Música Los Silos de Burjassot i Rubato de Sant Antoni de Benaixeve.

També lidera el projecte artístic de la Banda Juvenil Santa Cecilia de Xelva, amb la qual va guanyar en 2020 el primer premi i el premi del públic en la segona secció del IV Concurs de Bandes Juvenils “Memorial Francisco Fort” de Montcada i el primer premi i màxima puntuació de la categoria Agrupacions del World Open Music Competition de Sèrbia, en 2021.

Adrià ha sigut també Director Titular de la Banda Simfònica de la Casa de la Comunitat Valenciana a Navarra i de la Banda Juvenil Unió Musical de Serra i ha ampliat la seua formació amb grans mestres com Ferrer Ferran, Enrique García Asensio, José Rafael Pascual-Vilaplana, Josep Vicent Egea, Mercedes Padilla o Kevin Sedatole, entre altres. Durant la seua trajectòria ha tingut també l’oportunitat d’estrenar obres com ‘Arcadi el Kadir’ de Saül Gómez, ‘A la lluna de Navarra’ i ‘El globus de Milá’ d’Hugo Chinesta.