El burjassoter Jorge Pelufo Martínez exposa la seua col·lecció particular de “Sant Rocs”

26 juliol 2021|Burjassot

Des de 02/08/2021 fins a 09/08/2021

San Roque

Dins de les activitats que la Clavaria de Sant Roc 2020/21 ha organitzat per als primers dies d’agost, el dia 2 a les 20.00 hores, la cita serà en la seu de l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló”, on el burjassoter Jorge Pelufo Martínez exposarà la seua col·lecció particular de “Sant Rocs”, fent així un especial homenatge al patró de Burjassot. L’exposició compta amb la col·laboració de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero.

L’exposició, que podrà visitar-se fins al 9 d’agost en horari de 19.00 a 21.00 hores, està formada no sols per imatges, estampes o fotografies del sant que es poden veure a Espanya sinó, també, aquelles que ha recopilat d’altres països, principalment europeus. A més també es podran contemplar objectes que són propis del Sant, com ara novenes, piles de fe, aigua beneïda, gojos, etc.

Així mateix, es podran contemplar elements tan variats com botelles, una de 1914, motles d’impremta o objectes d’establiments que porten el nom del sant, juntament amb tovallons, terrossos de sucre, fullets comercials…

Per a complir amb les normes sanitàries establides, l’aforament de l’exposició serà limitat i l’ús de la mascareta serà obligatori durant la vista. Es realitzarà el control de temperatura a l’entrada, s’usarà gel hidroalcohòlic de mans i, dins de la sala, serà obligatori mantindre la distància de seguretat.