El futbolista burjassoter Pedro Tarancón viurà el partit Illes Fèroe- Espanya amb gran emoció

3 juny 2019|Burjassot

Pedro Tarancón

Tindre el seu país una mica més a prop. Així és com sent Pedro Tarancón que serà per a ell el partit de futbol que divendres que ve 7 de juny disputaran les seleccions Espanyola i de les Illes Fèroe. I ho serà perquè Pedro, burjassoter, porta anys vivint a les Illes Fèroe i fent-se un lloc en el món del futbol del citat país.

Per a Pedro, el partit és una cita molt especial, “perquè és com portar una miqueta de les meues arrels fins al lloc en el qual residisc, Illes Fèroe”. De fet, tant Pedro com la seua parella tenen “l‘entrada treta des de desembre i tenim aquest dia marcat en el calendari com una cita molt especial”.

Pedro i Julia estaran en l’estadi animant, com ell bé assenyala, “cadascun al seu país” però els dos contents de poder viure-ho allí ja que, a més, “tenim diversos amics que disputaran el partit i estem molt il·lusionats”.

Una cita obligada per als amants del futbol i, encara més, per a aquest burjassoter que porta prop de quatre anys a les Illes Fèroe gaudint de la seua passió pel futbol i vivint la seua particular aventura esportiva i personal.