El burjassoter Víctor Santos Roca, medalla de bronze en el Campionat d’Europa de ‘Fit Kid’

19 desembre 2022|Burjassot

Victor Santos diciembre 2022

El nom de Burjassot ha tornat a sonar en la èlit del panorama esportiu europeu. Ho ha fet gràcies a la gran actuació del jove burjassoter Víctor Santos Roca en el Campionat d’Europa de Fit Kid, una modalitat integrada en la Federació de Ball Esportiu que combina acrobàcia i ball.

Víctor s’ha alçat amb la medalla de bronze, categoria individual masculí, i, al costat de les seues companyes del grup “Colobres”, ha quedat tercer classificat en la categoria small II, en el campionat celebrat en la localitat hongaresa de Nagykanizsa. L’expedició valenciana, pertanyent a l’Escola de dansa i Acrobàcia Illusion, viatjava a la citada ciutat acompanyada de la seua entrenadora, la ballarina valenciana Andrea Lluch, artífex de les 16 coreografies diferents que han escenificat en les diferents categories en les quals han participat.

Un gran resultat per a aquest gran esportista que, a més de gaudir d’aquesta modalitat esportiva des de fa anys, està aconseguint els seus primers èxits esportius que, amb seguretat, continuaran creixent.