El camp de futbol del Poliesportiu Municipal ja compta amb el nou enllumenat

3 desembre 2020|Burjassot

Nuevas luces Campo de fútbol 2-12-2020

L’Ajuntament de Burjassot iniciava, el mes d’octubre passat, la Fase 1 del canvi de lluminàries en el camp de futbol del Poliesportiu Municipal; canvi que ja s’ha realitzat i que ha millorat de manera ostensible la il·luminació d’aquest espai.

En aquesta primera fase, tal com han indicat els tècnics municipals, s’ha procedit al canvi de les lluminàries existents per lluminàries led, que donen major visibilitat per als entrenaments i l’ús escolar i recreatiu que es fa de la instal·lació. Aquest canvi s’ha realitzat en les mateixes torres de llum amb que compta el camp de futbol.

En aquests dies, l’alcalde de Burjassot, Rafa García i els regidors d’Esports i Serveis Municipals, Juan Gabriel Sánchez i Manuel Pérez Menero, respectivament, han pogut comprovar in situ com ha quedat la nova il·luminació i com aquesta primera fase de l’obra s’ha finalitzat amb totes les millores previstes.

El canvi en la il·luminació era una demanda que els usuaris del camp de futbol ens havien realitzat, es tracta d’una millora molt important escomesa per l’Ajuntament, sempre pensant en el benefici per a la ciutadania”, en paraules de l’alcalde.