El Capitán Calzoncillos inaugura la Terrassa d’Estiu de Burjassot el 29 de juny

26 juny 2017|Burjassot

Des de 29/06/2017 fins a 02/07/2017

Capitán Calzoncillos

La programació cinematogràfica de Burjassot continua durant l’estiu amb una selecció de les millors estrenes de cinema. Però com cada temporada, arribades aquestes dates, la ubicació per a gaudir del millor cinema a la fresca canvia, traslladant-se del Centre Cultural Tívoli a l’Auditori de la Casa de Cultura on, un any més, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot obri la seua Terrassa d’Estiu.

Les sessions de la Terrassa d’Estiu 2017 seran sempre a les 22:30 h i el preu és el mateix de sempre, un preu únic per entrada de 4 euros. La Terrassa d’Estiu obrirà les seues portes dijous que ve 29 de juny, a les 22:30 h, amb una estrena per a tota la família: “El Capitán Calzoncillos”, que també es projectarà el divendres 30 de juny, el dissabte 1 de juliol i el diumenge 2 de juliol.

Les següents pel·lícules que arribaran a la Terrassa d’Estiu són “Los vigilantes de la playa”, amb projeccions el dijous 6 de juliol i el diumenge 9 de juliol, i “Señor dame paciencia”, amb projeccions, el divendres 7 de juliol i el dissabte 8 de juliol. Arreplegarà el testimoni de la programació cinematogràfica de juliol l’esperada estrena de “Gru: Mi villano favorito 3”, que es projectarà en la Terrassa d’Estiu el divendres 14, el dissabte 15 i el diumenge 16, a les 22:30 h.

“Cars 3” ocuparà la Terrassa d’Estiu des del dijous 20 fins al diumenge 23 de juliol mentre que, finalment, el mes de juliol s’acomiadarà amb l’arribada de “La Guerra del Planeta de los Simios”, amb projeccions el divendres 28, el dissabte 29 i el diumenge 30.

Les passades addicionals que s’han programat per a les nits dels dijous, tant per a la nit de la inauguració amb “El Capitán Calzoncillos”, així com per a la passada addicional de “Los vigilantes de la playa”, el dijous 6 de juliol i la passada addicional de “Cars 3”, el dijous 20 de juliol, arribaran acompanyats d’una campanya promocional en la qual, a través d’una pàgina de Facebook, es podrà participar en el sorteig d’entrades per a assistir gratuïtament a la Terrassa d’Estiu 2017.

2017.