El cartell de Laura Peñarrubia Planchadell il·lustrarà la I Fira de Salut de Burjassot, prevista per a abril

4 març 2022|Burjassot

Cartel ganador OK

La I Fira de la Salut de Burjassot, organitzada per la Regidoria de Sanitat que dirigeix Isabel Mª Mora, i la celebració de la qual està prevista per al pròxim 2 d’abril, ja compta amb la imatge que es convertirà en el cartell anunciador de l’esdeveniment. Es tracta del dibuix presentat per la xiqueta Laura Peñarrubia Planchadell, de 12 anys, al Concurs de Cartells que va impulsar la regidoria de Sanitat fa uns mesos, amb l’objectiu d’implicar els xiquets, xiquetes i joves de Burjassot en la confecció de la imatge de la fira.

El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado ha albergat, la reunió del Jurat del Concurs que, després d’alliberar, ha emés el veredicte. El jurat, presidit per la regidora Isabel Mª Mora, ha estat compost per tres treballadores de socials del programa XarxaSalut, per una tècnica de Comunicació de l’Ajuntament de Burjassot i per la presidenta de l’Associació de Fibromiàlgia València Nord-Afivan.

Al Concurs s’han presentat un total de 46 obres de les quals s’han descartat 14 per no complir la totalitat de les bases. Després d’estudiar les 32 obres restants i després d’intercanviar opinions i valoracions, el Jurat ha acordat concedir el premi del concurs a la participant Laura Peñarrubia Planchadell. El cartell guanyador s’utilitzarà com a imatge de la I Fira de la Salut de Burjassot mentre que, per part seua, Lucía rebrà com a premi una tauleta electrònica, que li serà entregada pròximament.