El Carter Real visita el Mercat Municipal L’Almara

20 desembre 2021|Burjassot

Des de 04/01/2022 fins a 04/01/2022

Reyes Magos Mercado Municipal

Els primers dies del 2022 portaran a Burjassot moltes activitats destinades als més menuts de la casa. Unint-se a aqueixa il·lusió i pensant que gaudisquen també d’un matí diferent en les seues vacances escolars, el Mercat Municipal L’Almara proposa a tots els xiquets i les xiquetes de Burjassot un divertit matí de jocs que comptarà amb la visita del carter real.

Serà el dimarts 4 de gener, a partir de les 11.00 hores, quan comencen els jocs gegants del bosc del Nadal que, pensats per a totes les edats, tindran lloc en el propi Mercat. Després dels jocs, es comptarà amb una de les visites més especials de l’any, la del Carter Real que, en nom de Ses Majestats, els reis Mags d’Orient, recolliran les cartes dels xiquets i les xiquetes més ressagats perquè a Melchor, Gaspar i Baltasar li done temps de preparar les seues peticions.

A més, en aquest matí de dimarts, el Mercat Muncipal L’Almara també durà a terme el sorteig de nou carros amb 17 lots per carro compostos per un lot per parada comercial. Cada carro està valorat en 250€. I, és que, comprar en el Mercat Municipal L’Almara de Burjassot aquest Nadal també té premi.

Totes les activitats compten amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, de mans de CEMEF, de Codemer, l’Associació de Comerços del Mercat i de Caixa Popular.