El Castell acull la presentació de la Revista NUCLI ANTIC

19 abril 2016|Burjassot

Dins dels actes del Centenari del Col·legi Major Sant Joan de Ribera de Burjassot i en el marc incomparable del Castell, el pròxim 22 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc la presentació del nou número, el que fa 17, de la Revista NUCLI ANTIC, que l’Associació de Veïns Nucli Antic- L’Almara de Burjassot publica periòdicament. La publicació d’aquesta revista divulgativa compta amb el patrocini de l’IMCJB- Ajuntament de Burjassot.

En aquesta edició, la revista NUCLI ANTIC presenta el tema central “Burjassot Universitària”, un complet dossier que s’acosta al vessant universitari de la localitat, amb articles escrits per degans, directors, científics i col·laboradors del Campus Universitari de Burjassot. A més del dossier, la revista NUCLI ANTIC també inclou, com és habitual, la secció “Estudis Burjassot”, la qual inclou un nodrit nombre d’escrits signats per col·laboradors habituals amb l’associació de veïns, que s’acosten a diferents realitats de Burjassot.

La presentació de la revista NUCLI ANTIC comptarà amb la presència de diferents representants de la Corporació Municipal, encapçalats per l’alcalde, Rafa García, que acompanyarà a la Junta Directiva de l’AV Nucli Antic i L’Almara, presidida per Jesús Delegido i a la resta de components d’aquesta associació veïnal del nucli antic. No faltaran tampoc representants del Campus Universitari de Burjassot, representants del Col·legi Major Sant Joan de Ribera, seu de la presentació, així com representants d’altres associacions veïnals i del teixit associatiu, social i cultural de Burjassot.

Finalitzat l’acte de presentació de la revista, es procedirà a l’acte de l’esperada obertura de la Devesa del Castell, un magnífic i particular jardí que, tancat al públic fins ara, podrà ser visitat, en breu, per la ciutadania, i periòdicament. Durant la vesprada del divendres 22 d’abril també es presentaran les Beques d’Excel·lència 2016 del Col·legi Major Sant Joan de Ribera, així com la presentació de l’Associació d’Amics del Col·legi Major Sant Joan de Ribera de Burjassot.