El CEIP Les Sitges anima al seu alumnat a desenvolupar diferents activitats des de casa

31 març 2020|Burjassot

Sitgi

Aquests dies, les classes són molt diferents per a tots els xiquets i joves de Burjassot en edat escolar. A més dels deures, des dels diferents centres educatius del municipi també s’estan proposant diferents activitats perquè el confinament a les seues cases siga més fàcil de portar.

És el cas del CEIP Les Sitges que, aquests dies, està proposant al seu alumnat diferents activitats a través de la figura de Sitgi, la mascota del col·legi, la qual té forma de piló, element molt característic del municipi.

Així, amb la companyia de Sitgi, aquesta setmana es s’ha presentat un vídeo amb un repte a desenvolupar: fer una manualitat amb el cartó dels rotllos de paper higiènic. Els reptes es pengen cada setmana en la pàgina web del centre, a la qual pot accedir tota la comunitat educativa de l’escola.

A més, i per a animar als xiquets al fet que facen coses diferents en les seues llars, el professorat del centre ha elaborat un VÍDEO molt divertit en el qual els animen a realitzar-les i a gaudir, en la mesura del possible, de la seua estada a casa. El vídeo està pujat a la web del centre.