El CEIP San Juan de Ribera celebra Sus Jornadas de Puertas Abiertas

8 maig 2017|Burjassot

Des de 10/05/2017 fins a 11/05/2017

Jornades Portes Obertes Sant Joan de Ribera

Des del passat 25 d’abril, la comunitat educativa del CEIP Sant Joan de Ribera torna a estar unida en el centre escolar rehabilitat. Per a donar a conèixer l’oferta educativa, els serveis, instal·lacions i característiques del centre escolar, l’equip docent ha organitzat les Jornades de Portes Obertes que el CEIP Sant Joan de Ribera ha programat celebrar els pròxims 10 i 11 de maig. L’horari per a les jornades del dimecres 10 de maig, serà a les 12:30h mentre que, per al dijous 11 de maig, l’horari serà a les 16:30h.

L’objectiu d’aquestes Jornades de Portes Obertes és oferir informació a tots els pares i mares que tinguen fills en edat d’escolarització de cara al pròxim curs acadèmic 2017/2018. En les Jornades de Portes obertes del CEIP Sant Joan de Ribera, en les quals també estarà present l’AMPA, es realitzarà una visita guiada pel centre escolar i a més, s’explicaran serveis d’interès que té el col·legi com les activitats extraescolars, l’Escola Matinera, les activitats en família i de convivència i, al temps, es resoldran tots els dubtes que als pares i mares interessats els puguen sorgir.

L’objectiu d’aquestes Jornades de Portes Obertes és remuntar els índexs de matrícula del centre, minvats en els últims anys, a causa de les circumstàncies que el col·legi ha patit i, al mateix temps, reivindicar el prestigi i la qualitat educativa que sempre ha gaudit el centre educatiu, situat en ple centre de Burjassot.