EL CEIP Sant Joan de Ribera comptarà el pròxim curs escolar amb una aula gratuïta d’infantil de 2 anys

13 maig 2020|Burjassot

CEIP San Juan de Ribera

La comunitat educativa de Burjassot ha rebut aquests dies una gran notícia. Gràcies al treball realitzat des de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, el CEIP Sant Joan de Ribera comptarà amb una aula gratuïta d’infantil de 2 anys. Així ho ha comunicat la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

El Consistori ja s’ha posat a la feina per a dur a terme el projecte d’adequació de l’aula en el centre ja que, la citada adequació i reforma de l’aula anirà a càrrec de les arques municipals. Una vegada finalitzada l’obra, serà la Conselleria la que dote del material necessari l’aula.

És una gran notícia per a Burjassot comptar amb aquesta nova aula per als nostres menuts”, tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, que també ha destacat “la gran faena que s’ha realitzat des de l’àrea d’educació del nostre municipi per a aconseguir que Conselleria ens dotara de l’aula. En breu començarem amb les obres d’adequació, una despesa que realitzarà l’Ajuntament i que repercutirà, com no podia ser d’una altra manera, en benefici dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

En el moment en el qual s’inicie el procediment de matrícula, que enguany serà telemàtic a causa de la situació d’alarma sanitària que s’està vivint, es donaran totes les indicacions per part de Conselleria per a poder realitzar la inscripció en aquesta aula, assenyalant els requisits que s’han de complir, per part dels alumnes i de les famílies, per a optar a una de les places.