El CEIP Sant Joan de Ribera ja té les aules prefabricades que faltaven

6 setembre 2017|Burjassot

Ceip San Juan de Ribera
CEIP San Juan de Ribera

El CEIP Sant Joan de Ribera ja té disponibles les aules prefabricades que faltaven després de la remodelació que es va portar a terme de l’edifici antic del centre educatiu. La reforma contemplava també la instal·lació de mòduls prefabricats que pogueren donar cabuda a una sèrie d’espais necessaris per al millor funcionament del centre.

Així doncs, i després de molts mesos d’espera, el centre compta a partir de l’11 de setembre amb un nou menjador per a les classes d’Infantil, amb una nova aula d’anglès, dos nous espais per a cambres de bany, una nova sala de professorat i una nova sala multiusos. Aquest matí han realitzat una visita a aquestes instal·lacions part de la Corporació Municipal de Burjassot, i així mateix, han vist també l’estat dels treballs de pintura del pati i col·locació de tendals que, per la seua banda, està realitzant l’Ajuntament.

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “el dilluns, per fi, el centre estarà funcionant a ple rendiment. Són molts mesos, millor dit, anys, esperant que el centre poguera tenir totes les seues instal·lacions correctament i, encara que les aules prefabricades no eren realment el nostre objectiu, sinó la construcció del nou aulari, el fet que estiguen instal·lades i es puguen utilitzar permet a tot el centre continuar amb la seua gran labor educativa, reprendre el pols a la seua vida diària, tant al col·lectiu de professors com als alumnes i famílies dels mateixos. És un nou pas i és un gran pas per a l’estabilitat del centre“.