El CEIP Villar Palasí rebrà 230.000 euros per a la substitució de la seua coberta i accions de conservació i manteniment

10 maig 2017|Burjassot

Villar Palasí

El col·legi públic Villar Palasí de Burjassot rebrà una ajuda de 230.000 euros que s’invertirà, principalment, en la substitució de la deteriorada coberta de l’edifici i en altres accions necessàries de manteniment i conservació del centre. Aquesta ajuda procedeix del Pla de Manteniment d’Escoles que ha anunciat la Diputació de València i afectarà a setze centres de la comarca de l’Horta Nord i l’Norta Sud.

En el cas del CEIP Villar Palasí, la subvenció assignada servirà per a substituir per complet la coberta de l’edifici que, en l’actualitat i a causa de la deterioració pel pas del temps, presenta nombroses goteres que no es poden reparar aïlladament sinó que precisen d’un recanvi integral de l’estructura. A partir d’ara, l’Ajuntament de Burjassot, en comunicació directa amb la direcció del centre escolar, va a començar a treballar per a posar en marxa tots els procediments administratius pertinents perquè les obres que es precisen executar en el Villar Palasí puguen accelerar-se al màxim.

Es tracta d’una acció, el recanvi de la coberta d’edifici, que el centre escolar ha demandat durant molt temps, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Burjassot.